Mobirise

Ligplaatsen en stalling

De Neerse jachthaven is een zeer rustig plekje om te vertoeven met uw boot. Het havencomplex bestaat uit aan de ene kant het oude gedeelte dat in 1960 gegraven is en aan de andere kant de havenkom die er in 2001 bij is gekomen. Momenteel zijn er bij ons een 30-tal ligplaatsen aan de drijvende steiger en een 14-tal ligplaatsen tussen palen met de kop naar de wal. Deze laatste zijn voor ondiepe boten met een maximale lengte ongeveer 6 meter.
Ook zijn er uitbreidingsplannen om plek te gaan bieden voor een grote variatie aan  boten. Van kleine motorbootjes tot zeil- of motorjachten met een maximale diepgang van 2 meter en een maximale lengte rond de 20 meter.

Streep oranje
Mobirise

Op de wal biedt het 3000m² grote werf terrein voldoende ruimte voor stalling van uw boot. We halen de boten met onderstaande kraan uit het water, plaatsen ze op een stallingsbok en rijden deze vervolgens met onze hydraulische wagen naar hun plek. Naast het bedrijfspand is er een afspuitplaats met hogedrukreiniger ingericht om uw boot schoon te maken.

Binnenstalling van uw boot is ook mogelijk in een hal circa 1km van ons bedrijf verwijderd. De maximale hoogte voor deze stalling is 3m.

Streep oranje
Mobirise

Kraanmogelijkheden zijn er ook bij onze werf. We kunnen boten tot maximaal 8000kg met onze eigen kraan hijsen. Als uw boot zwaarder is dan 8 ton en moet er toch een reparatie gedaan worden of u zoekt gewoon een plekje voor de winter dan is dit geen enkel probleem en laten wij een mobiele kraan komen. Dit kan tot circa 30 ton (30000kg).

Streep oranje
Streep oranje
Streep oranje

HTML Website Maker